Sådan køber du en bil uden afbetaling eller lån

Det lyder måske som om, den her artikel henvender sig til folk, der er millionærer, men det er faktisk ikke dem, vi skriver for at hjælpe. Det viser sig nemlig, at der er en måde, man både kan få en bil fra dag ét og ende med at eje sin drømmebil, helt uden at man behøver låse sig fast til en slavekontrakt gennem afbetaling eller lån. Du skal tænke på, at du investerer ved at låne penge fra andre, men andre laver lignende investeringer uden at låne. Det vil altså sige, at du ikke vil kunne gøre en lige så god investering i hus eller bil som de rige, fordi du skal betale renter. Der er mange andre investeringer, der ikke kræver at du låner penge, så hvad med at du lejer og leaser, hvor du mister langt mindre end det, du ville betale i renter, samtidig med at du kan investere resten af dine penge i obligationer eller hvad end, du nu finder frem til giver mest mening for dig.

Uanset hvad din drømmebil er, så kan du faktisk vælge også at køre rundt i den fra dag et, og så få en helt ny version af samme model, når du har sparet penge sammen. Vi snakker altså Mercedes leasing eller ferrari leasing eller hvad det nu en gang er for et mærke, du drømmer om, både når du sover og når du er vågen, men aldrig troede, du rent faktisk ville ende med at køre rundt i eller for den sags skyld eje.

Alt for mange har en ide om, at de mister penge i sidste ende, når de i stedet for at købe vælger leasing af bil eller at leje et hus. Det er dog langt fra en selvfølge, og sådan som de fleste lægger budget kan der ikke være nogen tvivl om, at de fleste faktisk ville tjene penge i sidste ende ved at undgå lån, afbetaling og så videre. Hvis man betaler nok af på den slags, så kan det måske betale sig, men kun hvis man så samtidig bruger en betydelig mængde tid og energi på at vedligeholde og reparere alt det, der nu en gang har det med at gå i stykker eller blive slidt. Et køb er en investering, og det er et argument, som mange bruger for at købe i stedet for at leje, men det er en dårlig investering, hvis man ikke gør det rigtigt, har for høje renter eller betaler for lidt af på sit lån hvert år. Ved at lease eller leje får du desuden mulighed for at fortryde, hvis det viser sig, at du ikke bryder dig om henholdsvis bilmodellen eller nabolaget, for bare at nævne et par eksempler.