Ny tendens i medarbejderudvikling

Læser bog

Der kommer større og større fokus på ”Mobile Learning Management Systems” – og med god grund. Mobile devices har opnået en enorm popularitet, som også medfører et kæmpe potentiale i forhold til træning af medarbejdere via deres mobil. Moderne LMS systemer søger at udnytte dette potentiale for at styrke organisatorisk læring.

 

Smartphones og tablet er allestedsnærværende i dag, og det er endda næsten en underdrivelse. De fleste mennesker starter deres dag med deres smartphone, og slutter også dagen med den. Og den bruges i løbet af dagen til alt fra informationssøgning og kommunikation til at spille spil og købe busbillet. Endvidere bruges der med stor sandsynlighed også andre mobile devices i løbet af en dag.

 

Med et mobilt læringsstyringssystem (LMS) kan virksomheder tilbyde deres medarbejdere træning på farten. Virksomhederne kan spare værdifuld tid, når medarbejderne kan træne når som helst, og hvor som helst for at opnå deres lærings- og udviklingsmål.

 

Lad os lige tage et kig på nogle af fordelene ved et mobilt læringsstyringssystem

  1. Mulighed for at tilbyde træning på farten
  2. Større fleksibilitet i forhold til træning
  3. Øger engagementet hos medarbejderne
  4. Mindre ressourcekrævende for virksomheden
  5. Ny viden er altid tilgængelig lige ved hånden

 

Med de mange fordele ved mobil læring er det en god idé for virksomheder at implementere det mobile LMS i deres medarbejderudvikling. ASAP! Fremsynede virksomheder har da også adopteret mobile læringsstyringssystemer, og høster allerede alle fordelene.

 

Næste gang din virksomhed skal ud og kigge efter en LMS-udbyder, bør I sigte mod et LMS system med fokus på responsive design og derigennem muligheden for mobil læring. Fremtidsforskere har allerede spået, at vores mobile devices ikke får en mindre rolle i fremtiden, tværtimod bliver de endnu mere tilstedeværende i livet. Så hvorfor ikke komme udviklingen i forkøbet, og træn dine medarbejdere gennem deres mobil allerede i dag.