Gavekøb for de kloge og dovne.

den kloge

Alle kender det at have svært ved at kunne finde på, hvad man skal give i gave til jul og til fødselsdage. Derfor tyer mange til at købe et gavekort til en butik, hvor man ved at gavemodtageren har en mulighed for at finde en god gave. Med internettets og internetbutikkernes mere og mere fremtrædende rolle, har de fleste internetshops i dag også begyndt at sælge gavekort, som kan vise sig at være en god ide at gøre sig i, for den kloge og dovne gavekøber.

Først og fremmest for man de fleste af gangene en del mere for sine gavekroner når man køber et gavekort til en online butik. Derudover kan man nemt give gavekort inden for det felt hvor, den man skal give gaven har interesse.

En af de store fordele ved at give et gavekort til tøj, er den meget nemme mulighed den der skal give gaven, har ved at finde frem til det sted, hvor man ønsker sig noget fra. På ønskelisten man blot skrive den webshop man ønsker sig et gavekort fra, hvortil man blot kan indtaste navnet i adressefeltet og gennemføre købet af gavekortet, og derved er en af nemmeste gavekøb klaret.

Hvis du er mere i vildrede omkring hvor du skal købe et gavekort til, giver vi her nogle forslag til nogle butikker, sammenkædet med forskellige brancher.

Tøj til mænd

Skal du give en mand en gave og hans ønske er blot lidt forskelligt tøj, kan det være meget svært at købe noget specifikt i den lokale herretøjsforretning. Derfor er det meget oplagt at købe et gavekort til en netbutik, som gør det nemt for dig at købe gaven og samtidig nemt for den der modtager gaven at bruge den. Mange gange gider mænd ikke bruge så meget tid på at shoppe i de lokale butikker, hvortil et gavekort til en online shop med salg af lækkert online tøj kan være en god gave. Er det en mand med et meget åbent sind er det også fedt at give et gavekort til en speciel forretning med tøj, da han dermed ikke kender udvalget og kommer til at bruge det på noget helt nyt og spændende.

En af de steder hvortil du kan give et gavekort til en mand til jul, eller til hans fødselsdag er til herretøjsforretningen Toftshop. Toftshop er en herretøjsforretning medbase i Silkeborgs gågade, men senere hen har de udvidet med online butik. En fordel for alle mænd med hang til flot herretøj og en fordel for den kloge og dovne gavekøber, som kan læne sig tilbage og modtage et gavekort, som kan bruges som en super fed gave. Derudover skal der ikke bruges penge på fragt fra shoppen, da alle ordrer er fragtfrie, hvilket også gør sig godt når den handler om gaver.

”Legetøj” til unge mænd

Kender du en ung mand der lige er flyttet for sig selv, eller mangler den der skal have gave lidt legetøj til hans hus, når familien ikke tager tiden? Så kan et gavekort til billard.dk være en god gave at give. Her kan gavemodtageren bruge sit gavekort på alle de drengerøvs produkter. Online på billard.dk, og selvfølgelig også i deres fysiske lokaler, finder du alt til opbygningen af det fedeste drengerøvsværelse. Har gavemodtager trang til forskellige spil, som han kan udfordre hans venner i, så er det helt sikkert her du kan give ham et gavekort til, hvis han ikke har noget at ønske sig.

Produktsortimentet spænder alt fra bordtennisbord, så du kan købe ind til drabelige dyster med den lille bold og battet. Rundt om nettet eller en drabelig double er nogle af de spil du kan spille når drengene kommer over til en hyggelig aften.

Udover bordtennis kan du eventuelt også bruge pengene på at indkøbe et billard bord. Et af de ypperste drengerøvs beskæftigelser er da helt klart, at tage et spil skomager med dine venner over en øl eller 2 og så kan taberen jo hermed sagtens være den der henter næste omgang. På mange værtshusbesøg har der været gode kampe på billard bordet, og dem kan man sagtens flytte hjem på drengerøvsværelset, med baren i hjørnet åben.

Skal du færdiggøre drengerøvs værelset, kan man med fordel også investere i et dartspil, med tilhørende pile. Et sjovt lille og hurtigt spil, der også kan være ramme om nogle gode kampe drengene imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.