Destinationen er Altafgørende Når Du Kigger på Ny Bil

De fleste føler sig godt og grundigt rundt på gulvet, når de er i gang med at lede efter en ny bil. Man bliver simpelthen så splittet, og overvejer mange gange, om man ikke bare kan blive ved med at køre i den gamle bil. Undskyldningerne hober sig op, og man får på en eller anden måde bildt sig selv ind, at der slet ikke er grund til at skifte endnu. Men på et eller andet tidspunkt bliver den gamle bil simpelthen for frustrerende – eller decideret usikker – at køre rundt i. Så tvinges man ud på bilmarkedet, og skal til at tage stilling til noget, der virker alt for abstrakt og svært.

Men her har jeg et godt råd, som jeg tror vil kunne hjælpe rigtigt mange bilejere godt på vej. Tricket er nemlig, at ignorere alle de normale faktorer for en bil i første omgang, og i stedet overveje de destinationer, som du regner med at bilen kommer til at tage dig hen til.

Hvorfor er destinationen vigtig, tænker du måske? Det er der faktisk en ganske god grund til. Lad os sige, at du har tre primære destinationer i tankerne: du skal køre børnene i skole, du skal køre dig selv på arbejde, og du kunne godt tænke dig at køre til Sydspanien på bilferie til næste sommer. Reelt vil du have mange flere destinationer, men de her tre vil fungere udmærket som eksempel.

Luk øjnene, og forestil dig at du er på vej hen i skolen med dine børn. De sidder på bagsædet. Hvordan opfører de sig? Prøv at ændre på, hvordan bagsædet ser ud for dit indre blik. Du kan gøre det større eller mindre, måske lege med farverne, hvilken type stof der er på sæderne og så videre. Du vil hurtigt finde frem til at nogle ting er bedre end andre. Overvej også gerne, hvad folk vil se, når du afleverer børnene henne i skolen. Hvilket signal vil du gerne sende til lærerne og de andre forældre? Hvordan udtrykkes det bedst i en bil?

På arbejdspladsen er det nogle af de samme overvejelser. Hvordan skal bilen være indrettet for, at du føler dig mest energisk og klar, når du ankommer på arbejde? Hvordan skal bilen se ud for, at dine kolleger nærmest automatisk kan regne ud at det er din bil?

Turen til Spanien bringer en masse praktiske ting ind i billede. Ville det ikke være smart, hvis bilen kunne køre forholdsvist langt på literen? Hvilke krav stiller sådan en tur til pladsen i bagagerummet og andre steder?

At have destinationerne i mente gør altså, at du kan lave alle de rigtige overvejelser omkring din nye bil. Når det er på plads, så er det bare at klikke ind på Hessel.dk og se hvad der findes på markedet, der dækker lige præcis dine behov.