5 måder du kan klæde dig pænere på end alle omkring dig

Hvis der er en ting, som de fleste mennesker desværre ser ud til at være glade for, så er det at være bedre end deres medmennesker – eller i hvert fald se ud som om, det er tilfældet. Det er ærgerligt, at det er tilfældet, men måske kan en analyse af, hvordan man nemt kan klæde sig pænere end alle dem omkring sig, hjælpe mig at give et bedre indblik i den fordrejede kultur, der har spredt sig til det meste af verden. Der er i hvert fald det, vi håber på at hjælpe til med, når vi sidder her og skriver den her artikel.

Den mest åbenlyse måde, du kan klæde dig pænere på end alle omkring dig, er jo nok ved at være super rig. Som millionær kan du blot betale dig fra alt det med at udvælge det pæneste tøj til lige præcis din kropsbygning med videre. Man behøver endda ikke en gang være så forfærdelig rig for at have råd til en personlig shopper.

Når det er sagt, så gror penge ikke på træer – i hvert fald ikke på nogen træer, vi har fundet. Hvis du heller ikke har et pengetræ, så prøv i stedet at lære alt det, en personlig shopper skal vide. Du behøver rent faktisk ikke at lære det hele, da dit udseende formentlig kun kræver en brøkdel af den viden, en professionel shopper skal vide.

Et alternativ til selv at skaffe sig den nødvendige viden er at kende nogle, der har sat sig ind i det hele. Det ville være meget underligt, hvis du ikke kender en eneste, der har styr på mode og så videre. Selv hvis det er tilfældet, så må du kunne få hjælp ved at spørge efter det på et af de mange sociale medier.

Hvis du i stedet tager til et udviklingsland, så er det ikke specielt svært at klæde sig pænere på end de fleste, da meget få har råd til at bruge lige så mange penge på tøj som dig. På den anden side er tøjet også langt billigere, så du bør nok vente med at købe dit pæne tøj til du lander. Det er især tilfældet i et land som Vietnam, hvor skræddersyede jakkesæt koster det samme som et pænt jakkesæt fra tiger of sweden her i Danmark.

Den sidste måde vi vil nævne er lidt i samme boldgade: Nemlig at du nemt kan blive pænere end alle omkring dig, hvis du kun omgiver dig med folk, der ikke klæder sig pænt på. Det er både den billigste måde at øge din selvsikkerhed og så ender du højst sandsynligt i langt bedre selskab, end hvis du omgiver dig med folk, der går alt for meget op i deres udseende.